Анджеліна Джолі вміло підігріла чутки про можливу романтичну зв'язок з 31-річним Абелем Тесфайе, який широко відомий як співак The Weeknd. Розмови про зв'язок двох зірок з'явилися ще минулого літа. Пару кілька разів бачили разом в неформальній обстановці, проте підтвердити їх роман так ніхто і не зміг. Про це пише видання Daily Mail.

46-річну Анджеліну Джолі вперше відкрито запитали про стосунки з The Weeknd. Журналіст запитав у неї, що привело дітей актриси в більший захват-новий фільм Marvel або її дружба з музикантом?

На це актриса, загадково посміхаючись, досить лаконічно відповіла, що фільм. Цікаво, що замість того, щоб використовувати момент як можливість підтвердити факт своєї дружби з суперзіркою, актриса взагалі уникала обговорення їхніх стосунків.

Джолі і Абеля називають досить нереалістичною парою. Після розлучення з Бредом Піттом вона так і не знайшла нове кохання, а репер, який встиг зав'язати і розірвати стосунки з моделлю Белою Хадід і співачкою Селеною Гомес, теж вже більше року числиться в статусі холостяка.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Анджеліна Джолі, фото: скріншот з відео
Анджеліна Джолі, фото: скріншот з відео

ДО РЕЧІ, дочка Анжеліни Шайло пішла по стильним стопах своєї матері на британській прем'єрі фільму "Вічні", і продемонструвала те ж плаття від Dior, яке було на Джолі під час прес-конференції в 2019 році. Дівчину важко відрізнити від її матері в більш юному віці.

Нагадаємо, губи Анджеліни Джолі і вуха Уїлла Сміта: зірки, які ненавидять в собі те, за що їх обожнюють мільйони

Як повідомляв Знай.ua, зневірена Анджеліна Джолі змінила зовнішність і схопилася за меч