Відома українська співачка Надя Дорофєєва вирішила зізнатися шанувальникам в операції, яку вона провела кілька років тому на грудях.

Співачка Dorofeeva розповіла журналістам програми "Зірковий шлях", яка виходить на телеканалі "Україна" по буднях, хто порадив їй вчасно звернутися до лікаря.

Справа в тому, що деякий час тому Надя Дорофєєва опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram пост, де розповіла про пережиту операцію на грудях. Спеціально для журналістів вона вперше його прокоментувала.

"Я ж інфлюенсер, подумала, що нарешті потрібно правильно використовувати це слово, і мені захотілося, щоб дівчатка прийшли на щорічне обстеження, тому що обов'язково потрібно щороку перевіряти груди. Але у мене помітив мій чоловік. Він просто намацав в грудях новоутворення. Він сказав: "У тебе якийсь кулька в грудях твердий, що це таке?". І відправив мене в лікарню", - поділилася з журналістами каналу"Україна" Dorofeeva.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Сама вона зазначає, що абсолютно не боялася операції, І сталося це приблизно чотири роки тому. Нічого жорсткого і критичного в цьому немає. Це була у неї доброякісна фіброаденома, яку видаляють для того, щоб в майбутньому вона не стала злоякісною. Головне вчасно помітити.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Саме тому співачка рекомендує своїм шанувальникам регулярно проходити повне обстеження, щоб знати, чи є приводи для занепокоєння.

Пост вона опублікувала у Всесвітній день без бюстгальтера, і вона зазначила, що хоч назва і забавне, але його суть вкрай важлива. Тепер у неї на грудях є шрам, який завжди буде нагадувати про те, що трапилося.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва роздяглася догола, поки Дантес не бачить

Як повідомляв Знай.ua, подруга Наді Дорофєєвої Ольга Шелбі зі "школи" здійснила мрію 20-річних українок у Дубаї

Знай.ua писав, Дантес кайфанул з прекрасною азіаткою: переплюнув Надю Дорофєєву з Позитивом