На особистій сторінці турецько-німецької актриси Мер'єм Узерлі, яка отримала славу завдяки ролі в серіалі "Величне століття" і не так давно стала мамою вдруге, з'явилося нове повідомлення. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

На цей раз вона порадувала фанатів знімками в блискучій шкірі. Красуня, яка підкорила мільйони сердець і має армію шанувальників в майже сім мільйонів чоловік, продемонструвала осінній модний образ.

Скрін, Instagram Мер'єм Узерлі
Скрін, Instagram Мер'єм Узерлі

Для фотосесії Марьям вибрала блискучу куртку-піджак з чорної шкіри, з такого ж матеріалу бриджі і бежеві черевики з вузькими шкарпетками на шнурівці. Вона то лежить на шкіряній кушетці, то сидить з ногами в шкіряному кріслі.

Скрін, Instagram Мер'єм Узерлі
Скрін, Instagram Мер'єм Узерлі

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Скрін, Instagram Мер'єм Узерлі
Скрін, Instagram Мер'єм Узерлі

Макіяж телезірки витриманий в нюдових відтінках, а зачіска – проста і без прикрас.

На фото мати двох дітей виглядає, як наша дівчинка-підліток.

Скрін, Instagram Мер'єм Узерлі
Скрін, Instagram Мер'єм Узерлі

"Nice (Мило)», «Beautiful Hurrem (Прекрасна Хюррем)», «Прекрасна Мер'єм, дивлюся Чудовий вік, захоплююся вами, Ви така красуня Машаллах», «Так, я теж почала дивитися, просто закохана в неї»,"Yavaş Hürrem Sultan ciğerimizi söktün (неймовірна Хуррем Султан, ти вирвала нашу печінку)", - пишуть із захопленням її шанувальники.

Нагадавши, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі здалася без грама косметики: "Нереально". Мер'єм Узерлі вирішила продемонструвати свою натуральну красу.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Мер'єм Узерлі з "чудового століття" похвалилася стрункою фігурою: не минуло й року після пологів. Актриса після пологів показала свою струнку фігуру.

Також " Знай.ua " писав, зірка" чудового століття " Мер'єм Узерлі небезпечним декольте змусила чоловічі серця битися частіше: очей не відірвати. Актриса продовжує радувати своїх шанувальників неймовірною модельною зовнішністю.