Зовсім скоро українці зможуть подивитися дев'ятий прямий ефір чудового шоу "Танці з зірками" на телеканалі"1+1".

До супер-фіналу залишається зовсім небагато часу, всього п'ять тижнів. А зараз пропонуємо поговорити про чергову пару суперників. На офіційній сторінці проекту запитали - хто з дівчат може дійти до фіналу. Мова стосується справжньої чемпіонки Ольги Харлан і виконавиці Олександри Заріцької.

Олександра Зарицька, фото з Instagram
Олександра Зарицька, фото з Instagram

"Ольга Харлан, справжня чемпіонка, яка мріє перемогти в шоу "Танці з зірками" проти Олександри Заріцької, яка зруйнувала всі стереотипи, і кожен раз доводить, що вона гідна місця у фіналі🔥 а за кого ти в цьому батлі? Пиши в коментарях☺️", - йдеться в публікації.

Якщо ознайомитися з коментарями, можна помітити, що за солістку KAZKA вболіває більша кількість українців. Однак не все вирішує глядацька симпатія і голосування.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

фото: Ольга Харлан instagram zhvl_official
фото: Ольга Харлан instagram zhvl_official

"Саша з Юрою чарівні❤️", "Я за Сашу❤️🙌, вона чуттєва", "Я за Ольгу Харлан. А так хочу, щоб і Ольга і Саша пройшли у фінал", "Я за Олю, але мені здається дівчаток просто зливають!", "Має бути чоловіче тріо Логай, Каднай і Войтенко", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Melovin змусив Горбунова розкрити фіналіста "Танців з зірками": "Юра знає, хто переможе в шоу"

Як повідомляв "Знай.ua", учасниця "Танців з зірками" Lida Lee порадила, як досягти фігури мрії до Нового року: "Швидше і швидше"

Знай.ua писав, Олександра Заріцька в білій сукні поставила на коліна відразу двох красенів: ось це "рівень"