Відома співачка і заслужена артистка України Анастасія Приходько зараз практично не виступає на сцені. У дівчини змінилися пріоритети - тепер вона займається вихованням трьох дітей і активно веде аккаунт в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 100 тисяч шанувальників.

Тепер сторінка Анастасії в соцмережі більше схожа на "блог молодої мами", ніж на аккаунт успішної співачки української естради. Дівчина часто ділиться новинами з щасливих материнських буднів, час яких займає лише виховання і догляд за маленькими дітьми.

Приходько з дітьми, фото з Instagram
Приходько з дітьми, фото з Instagram

Як відомо, 28 жовтня українці щорічно відзначають всесвітнє свято - День дідусів і бабусь, який символізує зв'язок молодого покоління з літніми людьми. На честь цієї дати зазвичай влаштовують різні благодійні акції, концерти та фестивалі. Анастасія Приходько також вирішила привітати всіх бабусь і дідусів, і закликала українців не забувати про цей важливий день.

Також артистка розповіла зворушливу історію про свого дідуся і бабусю, які познайомилися в Києві і прожили довге і щасливе життя. Чоловік був військовою людиною, тому виховував Настю у строгості, але не забував радувати її спільними прогулянками по столиці і приділяв їй достатньо уваги.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Дорогі друзі, я хочу звернутися до вас і попросити, щоб ви обов'язково привітали сьогодні своїх дідусів і бабусь, тому що це фундамент нашого щасливого дитинства", - сказала Анастасія на відео.

Скріншот з Insta Stories, Настя Приходько
Скріншот з Insta Stories, Настя Приходько

Нагадаємо, що Анастасія Приходько показала свою "сестру-близнючку": як дві краплі води

Як повідомляв Знай.uа, Анастасія Приходько поділилася рідкісним знімком з чоловіком: "Божий дар"

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Приходько показала рідкісні кадри, на "Співають всі" такого точно не бачили: "Задоволена, як слон"