Відомий український виконавець, переможець "Х-Фактора" і учасник шоу "Танці з зірками" Mеlovin (Костянтин Бочаров) любить радувати свою публіку яскравими публікаціями з творчого та особистого життя в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 230 тисяч осіб.

Артист розмістив в Insta Stories кумедне відео з репетиції для шоу "Танці з зірками" і провів шанувальників за лаштунки, де відбувалося все найцікавіше. Костянтин зняв смішний момент зі своєю партнеркою Лізою Русиною в танцювальному залі.

Під час репетиції артист не упустив можливості трохи "познущатися" і залоскотав танцівницю, поки та була не в змозі йому відповісти. Дівчина стояла догори дригом і обхоплювала його талію ногами. При цьому, Ліза весело сміялася і просила Костянтина припинити, і той милостиво відпустив напарницю.

Скріншот з Insta Stories, Melovin
Скріншот з Insta Stories, Melovin

Скріншот з Insta Stories, Melovin
Скріншот з Insta Stories, Melovin

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Melovin змусив Горбунова розкрити фіналіста "Танців з зірками": "Юра знає, хто переможе в шоу"

Нагадаємо, Melovin збирається в монастир після скандалу з Ілоною Гвоздьовою на "Танцях з зірками", фанати в сльозах: "Куди ми без тебе?"

Як повідомляв Знай.uа, Melovin поскаржився на Ілону Гвоздьову після скандалу на "Танці з зірками": "Чекали її по 6 годин..."

Також портал Знай.uа писав, що Melovin показав, на що готовий піти заради перемоги на "Танці з зірками": "Шибениця для конкурентів". Співачку Alyona Alyonа зацікавила шибениця в гримерці артиста, але той пояснив її наявність.