Відомий український телеведучий Дмитро Комаров, який побував у величезній кількості експедицій завдяки програмі "Світ навіворит" розповів про поїздку в чергову країну. Як завжди, не обійшлося без адреналіну.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, де він регулярно публікує особисті кадри, знімки з дружиною, або ж розповідає про експедиції в екзотичні країни. Цього разу мова пішла про Еквадор.

Дмитро Комаров зазначив, що в місцевих лісах є такі люди, які ніколи у своєму житті ще не контактували з цивілізацією.

"Сьогодні вони були на полюванні, і завтра теж підуть з "плювальними" трубками, стрілами з отрутою, щоб добувати їжу. Є у них і інші списи – дуже важкі, вагою 8-10 і більше кілограмів кожне. Щоб вбивати чужинців. Я тримав в руках такий спис, який витягли з тіла відносно недавно вбитого чоловіка. Страшні відчуття. Не віриться, що сьогодні таке можливо".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Дані племена вважають ворогами і чужими всіх тих, хто прийде на їх землю., відповідно, чоловік зі своєю командою також вважався для них чужинцем.

Якби вони зустріли народ тагієрі з племені ваорані, то вони відразу б спробували їх убити, і це не легенда, а їх сучасні реалії.

Дмитро Комаров, фото: Instagram
Дмитро Комаров, фото: Instagram

"Завтра, в суботу о 18-30 на 1+1 – прем'єра нового сезону "Світ навиворіт. Еквадор". І починається він з циклу про плем'я ваорані. Ми провели в джунглях кілька тижнів, щоб відкрити те, про що більшість людей на планеті не здогадується. Пам'ятаю, коли домовлялися з гідами ще з Києва, то від різних провідників отримували одне і те ж попередження. Дослівно: у разі зустрічі тагієрі атакують без попередження. Хтось із провідників намагався здерти з нас шалені гроші за супровід в такій експедиції".

Багато хто просто відмовлялися, коли дізнавалися запит команди забратися якомога глибше і познайомитися з життям цих людей.

Він все ж знайшов місцеву сім'ю, де глава з самого народження живе в лісі, і більше того, не знає скільки йому років.

Дмитро Комаров, фото: Instagram
Дмитро Комаров, фото: Instagram

Племена в цьому місці живуть за законами джунглів, і більш того, вони готові дотримуватися законодавства своєї країни, якщо будуть враховані закони їх племені. Дмитро Комаров відразу зазначив, що в дике плем'я Еквадору теж не потрапиш без сертифіката про вакцинацію від COVID-19.

Нагадаємо, що Дмитро Комаров з "Світ навиворіт" потайки від Саші Кучеренко вирушив на кладовище

Раніше портал Знай писав, що Дмитро Комаров втік від Олександри Кучеренко в дике плем'я: їдять отруту і вбивають списами

Також Знай повідомляв, що Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" показав, як виглядав до зустрічі з Кучеренко