Відома українська телеведуча Олена Філонова похвалилася яскравим кадром з відпустки і попросила шанувальників навчитися радіти за інших.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Олену Філонову знають багато українців не тільки завдяки програмі "Ревізор краси", а й через її поведінку в соціальних мережах. Телеведуча не приховує, що має зайві кілограми, проте їй не заважає це кайфувати від життя і танцювати на камеру у відвертих нарядах.

Олена Філонова / фото : instagram.com/efilonova
Олена Філонова / фото : instagram.com/efilonova

Нещодавно Олена Філонова вирушила у відпустку в Дубай, звідки встигла опублікувати масу сонячних фотографій в купальнику. Днями телеведуча перебралася в новий готель, про що заявила шанувальникам новим знімком з басейну.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Філонова постала в рожевому купальнику і чорних сонцезахисних окулярах на яскравому надувному фламінго. Блакитна вода басейну відмінно доповнювала яскраву картинку і знімок виглядав ще більш життєрадісним.

"Навчіться радіти за інших. Тоді і у Вас вийде бути щасливими в тому місці, в якому бажаєте ❤ ️😃🙏 Щастя є, його не може не бути!",- написала телеведуча під фото.

Пост Олени Філонової в Instagram / скріншот
Пост Олени Філонової в Instagram / скріншот

У коментарях шанувальники Олени Філонової підтримали її слова, а також відзначили сексуальність знімка.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

До слова про поїздку, телеведуча опублікувала в сторіс повідомлення від її підписника, який був обурений тривалим відпочинком Філонової. У свою чергу блогерка зазначила, що взагалі не рахує дні, а насолоджується поїздкою, а людям пора б перестати заздрити іншим.

Сторіс Олени Філонової / скріншот
Сторіс Олени Філонової / скріншот

Нагадаємо, що Олена Філонова одягла відвертий купальник і нарвалася на критику: "вже б голою виставила".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Філонова хотіла "навчити" українців тенісу, але тренери розбіглися.

Також Знай.uа писав, що Олена Філонова на відпочинку накинулася на дупу подружки: "розкіш".