Відомий український тренер шоу "Зважені та щасливі", і спортсменка Аніта Луценко знову ділиться з шанувальниками корисними порадами. Цього разу вона розповіла, чому не хоче собі автомобіль Tesla.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де і розповіла історію свого знайомого. Регулярно дівчина радує шанувальників новими кадрами, корисними порадами, а також захоплюючими історіями. Щодня за нею стежить більше 1,2 мільйонів користувачів.

Цього разу вона розповіла історію, після якої не захотіла купувати автомобіль Tesla.

Її знайомий їхав на автопілоті по Канаді, і як розповідає Аніта Луценко, вона неодноразово їздила в США по жвавому автобану з водієм, який абсолютно не торкався руками керма.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Спочатку страшно. Потім звикаєш. Хоча кого я обманюю! Страшно 😎 ...і в якийсь момент....Тесла відключила гальма-прискорилася сама і в'їхала у вантажівку попереду! Він живий! Вартість авто по страховці віддали відразу ж. Машина в мотлох!"- йдеться в повідомленні.

Він, звичайно ж, вирішив не залишати це без рішення, і почав готувати всі документи до суду, і як виявилося, це вже 165-й випадок, просто про це ніхто не говорить.

Поки що наступні моделі, як зрозуміла спортсменка, виходитимуть без автопілотів, однак, це не скасовує шоку від ситуації. У шанувальників вона запитала, що вони думають про таку функцію як автопілот на автомобілі, а також, чи дивилися вони серіал "Глюк".

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко прикрила голі груди келихами, щоб врятувати мільйони жінок

Також Знай.ua повідомляв, Аніта Луценко показала кращі вправи для людей з вагою 80 + кілограм

Як повідомляв портал Знай.uа, Аніта Луценко згадала найбільші провали молодості