Відома російська співачка МакЅим, яка влітку була на межі життя і смерті через двосторонню пневмонію, показала, як виглядає через кілька місяців.
Останнім часом до співачки МакЅим прикута особливо пильна увага, тому вона намагається ділитися з шанувальниками новими фото, відео або ж просто цікавими новинами з особистого і творчого життя на своїй станиці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить мільйон чоловік.

МакЅим, скріншот
МакЅим, скріншот

Співачка опублікувала коротеньке відео на якому вона йде по вулиці і махає ручкою до своїх шанувальників. Для прогулянки МакЅим вибрала дуже стильний і світлий образ, вона одягла світлі джинси, білу водолазку і хутряну жилетку білого кольору. Свій образ вона доповнила стильною сумочкою і сонцезахисними окулярами.

МакЅим, скріншот
МакЅим, скріншот

Користувачам мережі припав до душі цей образ співачки, тому вони почали залишати для неї десятки компліментів в коментарях.
"Красуня🤍 ✨", "Яка леді😍 🔥", " ахаха, наша супер зірка! ❤ ️ 🔥 😍 ", "Ох, хороша🔥", "шикарна жінка! 😍 🔥 ", "Красуня😍", "що за королева!) ❤ ️ 😍 ", "Наша улюблена Максим❤❤❤❤ Здоров'я міцного наша принцеса😍", " дуже красива😍", — зазначили користувачі Мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, що співачка МакЅим показала, як виглядає через 3 місяці після коми, шанувальники зачаровані: "закохався в тебе"

Раніше Знай писав, що співачка МакЅим стала коханкою багатенького "шанувальника", джипи і Апартаменти не найцінніше: "невеликий бонус..."

Також Знай повідомляв, що МакЅим після довгої хвороби повернулася до звичайного життя, вражаюче перетворення: "Слава Богу за все".