Відома українська спортсменка, а також тренер шоу "Зважені та щасливі", Марина Боржемська вирішила поділитися з шанувальниками своєю думкою стосовно гучного серіалу "Гра в кальмара".

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де вона регулярно радує шанувальників новими кадрами, а також, що найголовніше - корисними порадами. За її життям щодня спостерігає понад 590 тисяч користувачів, які на неї підписані.

Цього разу вона поділилася милим роликом зі своїми дітьми, який зняла під час прогулянки по центру міста. І ролик з сином і дочкою не просто так. У пості вона засудила серіал "Гра в кальмара", який дивляться діти, хоч там і є вікове обмеження.

"Виявилося, поки я була у відрядженні, Роберт встиг подивитися "Гру в кальмара". Ми домовлялися, що всі серіали і фільми ми будемо дивитися разом або обговорювати, чи можна їм глянути їх самостійно, без мене. Так, цей серіал абсолютно не дитячий. І я б, швидше за все, не дозволила Роберту його дивитися. Але я рада, що діти не приховують від мене нічого " - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Вони з сином сіли за стіл переговорів, і обговорили всі ризики, а також негативні моменти, які були показані в серіалі. Висновки були зроблені.

Інших батьків Марина Боржемська закликала завжди стежити за тим, чим захоплюються ваші діти, адже, деякі фільми і серіали потрібно дивитися виключно в присутності дорослих, після чого обговорювати, що хотів донести автор цим продуктом.

Нагадаємо, Марина Боржемська пояснила, що не варто брати в рот: робимо це щодня. Марина Боржемська розповіла про Суперфуди

Як повідомляв портал Знай.ua, Марина Боржемська в купальнику показала, що втратив вузликів

Також портал Знай.uа писав, що Марина Боржемська розцвіла після розлучення з Узєлковим і розкрила секрет