Відомий український танцюрист, а також зірка проекту "Танці з зірками" Дмитро Дікусар вперше за тривалий час дав відверте інтерв'ю, де відповів на всі особисті запитання.

Новий ролик з'явився на офіційному акаунті проекту "Життя відомих людей" в соціальній мережі Instagram. Шоу регулярно виходить на телеканалі 1+1, і там розповідають ексклюзивні факти про зірок.

Цього разу в невеликому інтерв'ю чоловік вирішив розповісти, яку правду тривалий час приховував від своїх батьків, а також Чому в юності переїхав з дому.

Все це в рамках спеціального проекту, який називається "Спасибі мамі", і там знаменитості відверто відповідають на питання, які пов'язані з батьками, а також розповідають історії про юність.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На початку 2000-х чоловік переїхав до Києва, і доросле життя йому довелося відчути з самого початку. Один раз після врегульованого конфлікту з злодієм, до нього прийшов батько цього хлопця, і у нього був з собою пістолет. Тоді хлопцеві було близько 15 років.

"Він бігав, шукав мене. Я відчув доросле життя дуже швидко тут" - почав розповідь Дмитро Дікусар. Щоб не турбувати і не хвилювати маму, цю історію він вирішив їй не розповідати, адже це сильно б похитнуло її здоров'я.

Також, він згадав, як мама підтримала його, і він повернувся на проект "Танці з зірками".

"У ті моменти коли я вже втомився, і мріяв закінчити кар'єру, мама допомагала мені продовжувати. Вона нагадувала мені Чого це варте мені, Чого це коштувало моїй родині. Я насамперед хотів це зробити для неї".

Раніше Знай.ua розповідав про те, що Ірина Білик у міні-сукні підкорила 71-річного Михайла Поплавського

Також Ірина Білик після розлучення з Ахмадовим показала нового співмешканця

А ще Ірина Білик зробила покійній мамі зворушливий подарунок