Український популярний актор театру і кіно Тарас Цимбалюк, який відомий завдяки ролі в серіалі "Кріпосна", любить приміряти різні образи і радувати аудиторію яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 100 тисяч шанувальників.

Цього разу Тарас розмістив гаряче фото зі своєю новоспеченою дружиною Тіною, на якій він одружився в липні місяці 2021 року. У кадрі подружня пара позує у ванній кімнаті, практично без одягу. Тарас засвітив фанатам своє татуйоване тіло і міцні руки, а Тіна в світло-рожевому бікіні продемонструвала апетитну п'яту точку, якій можуть позаздрити багато українки. Знімок вийшов зворушливий і по-сімейному затишний.

Нову публікацію вирішила прокоментувати молода дружина артиста, а інші користувачі соцмережі і віддані шанувальники Тараса відзначили, наскільки добре сімейна пара виглядає разом в кадрі.

"Можна зручно носити мене під пахвою 🦥🦥🦥❤️", - кумедно заявила Тіна Цимбалюк.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/taras.tsymbaliuk/
Скріншот з коментарів, instagram.com/taras.tsymbaliuk/

Скріншот з коментарів, instagram.com/taras.tsymbaliuk/
Скріншот з коментарів, instagram.com/taras.tsymbaliuk/

Нагадаємо, що зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк вирушив підкорювати русалок в одних шортах, українки облизуються

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк спокусив Наталію Денисенко "міцними горішками": мало не "посунула" дружину

Також портал Знай.uа писав, що Тарас Цимбалюк з "Кріпосної" приміряв образ жорстокого джокера: "психопат" на мінімалках