Відома українська співачка, фольклористка, солістка групи Go_A, яка посіла на "Євробаченні-2021" п'яте місце, Катерина Павленко частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 130 тисяч осіб.

Зовсім недавно вона в Stories показувала, як готує собі з ранку смузі. А зараз Відео з'явилося на просторах TikTok. І тепер можна поспостерігати за забавним процесом приготування з інгредієнтів, які ще не встигли зіпсуватися в холодильнику.

Катя Павленко, кадр з відео
Катя Павленко, кадр з відео

"Доброго ранку, хлібопашці. Зараз у нас тут ківі і банан, але я думаю цієї компанії не вистачає зморщеного яблучка, яке я знайшла в одному з валіз. Мені здається, в цю двіжуху потрібно додати трохи джерела вітаміну C, у вигляді замороженої смородини. Що ви думаєте з цього приводу, мої пiдписники? Вважаю, що цей інгредієнт обов'язково повинен бути в нашому смузі, бо нашому смузі не вистачає чогось... ну ви зрозуміли. Котик, що ти думаєш з цього приводу? Менi здається, цей інгредієнт теж повинен бути в нашому смузі. Ми ж тут займаємося здоровим харчуванням. Коротше, тут така ситуація...", - каже Катерина Павленко у відео.

Катерина Павленко. Фото: glamurchik
Катерина Павленко. Фото: glamurchik
Катерина Павленко. Фото: glamurchik

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Коли вона показує банку з медом, на ній написано матірне слово — "мед - *бейший, натуральний". І наостанок, після декількох хвилин роботи блендером, виявилося, що Катерина забула вставити леза.

@monokatefan

кулінарний блог з Катериною Павленко #monokate #катяпавленко #рекомендации #go_a #fyp

♬ оригінальний звук - катерина павленко 🛐

Нагадаємо, брутальний рокер Даміано Давид з Måneskin похвалився в'язаними трусиками: "Бабуся подбала"

Як повідомляв "Знай.ua", Святослава Вакарчука запідозрили в таємних зв'язках з лідером групи Go_A Катериною Павленко: "Епічно!"

Знай.ua писав, Катя Павленко з Go_A замахнулася на титул "Міс Україна": "Поверніть мені..."