Історія кохання Джейсона Момоа, якого всі знають по ролі кхала Дрого з "Гри престолів", змушує повірити в справжні почуття.

42-річний Джейсон Момоа зізнався, що свою кохану 53-річну Лізу Боне запримітив ще в дитинстві, передає "Neveroyatnyy. mir".

 Джейсон Момоа і Ліза Боне, фото з instagram
 Джейсон Момоа і Ліза Боне, фото з instagram

"Коли мені було 8 років, я побачив її по телевізору і подумав:" я буду стежити за тобою все своє життя і, одного разу, ми будемо разом."Так і сталося. Я не говорив їй про це, до тих пір, поки у нас не з'явилися діти. В іншому випадку це було б дуже дивним. Я завжди хотів її зустріти. Вона - моя королева", - розповів Джейсон Момоа в одному зі своїх інтерв'ю.

 Джейсон Момоа і Ліза Боне, фото з instagram
 Джейсон Момоа і Ліза Боне, фото з instagram

Сьогодні багато знають Джейсона по ролі кхала Дрого в "Грі престолів" або ж Аквамена в однойменному блокбастері. А на початку 2000-х, коли Момоа і Боне зустрілися, він був простим гавайським хлопцем на 12 років молодший за неї.⁣
Одного разу Джейссон зустрів Лізу на вечірці і мало не обімлів, адже це була та сама актриса, в яку він був таємно закоханий з самого дитинства.⁣ Йому знадобилося чимало сміливості, щоб підійти і заговорити з нею.

"Я дивився на неї і думав: ось та жінка, яка мені потрібна. І я обов'язково її доб'юся! У мене в голові ніби вибухнув феєрверк. Я червонів, бліднів і ніяк не міг взяти себе в руки", — зізнався він.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Джейсон Момоа з дітьми, фото з instagram
 Джейсон Момоа з дітьми, фото з instagram

Того вечора він попросив підкинути його додому, і Ліза погодилася, а потім вони зупинилися в пабі пропустити по кухлику "Гіннеса", та так і застрягли за розмовами.⁣ Пізніше Ліза зізналася, що це була любов з першого погляду, вона начебто знайшла споріднену душу.

"Ми разом з того дня, як зустрілися. У той момент прийшла любов, вона була справжньою, і він не втік, як роблять багато чоловіків. Та що я кажу, навіть навпаки - він просто підняв мене як пір'їнку, перекинув через плече і потягнув у своє життя", — розповіла Ліза.

 Джейсон Момоа і Ліза Боне, фото з instagram
 Джейсон Момоа і Ліза Боне, фото з instagram

Вже через два роки з початку знайомства у пари народилася дочка Лола, а ще через рік - син Накоа-Вулф.⁣ Момоа і Боне офіційно одружилися тільки в 2017 році, через 12 років спільного життя.