Відомий китайський актор зразковий сім'янин і сорок років поспіль одружений на лінь Фенцзяо.

Одруження Джекі Чана сталася в далекому 1982 році, коли майбутній зірці Голлівуду було 28 років. Його обраницею стала лінь Фенцзяо, роком його старше, з якою Джекі познайомився під час перебування на Тайвані. За запевненням подружжя, це була любов з першого погляду - саме тому вони і одружилися через рік після знайомства.

До слова, дружина Джекі також є актрисою: вона може бути знайомою глядачам зйомками в картинах "повернення диявола" і "Земля хоробрих".

Лінь Фенцзяо вперше знялася в першому фільмі в дев'ятнадцять років і він також був присвячений китайським бойовим мистецтвам.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У 1979 році вона отримала звання кращої провідної актриси на 16-й церемонії вручення премії «Золотий кінь» за виступ в «The Story of a Small Town» . За свою 10-річну кар'єру лінь Фенцзяо знялася в більш ніж 70 фільмах.

Нагадаємо, губи Анджеліни Джолі і вуха Уїлла Сміта: зірки, які ненавидять в собі те, за що їх обожнюють мільйони.

Як повідомляв Знай.uа, Анастасія Приходько поклала "на лопатки ""Ревізора" Філонову завдяки "грі в кальмара"

Як повідомляв Знай.uа, "Гра в кальмара" більше не хіт: нові вбивства в серіалі " ти " змістили корейців з першого місця на Netflix.16 жовтня 2021 року на Netflix вийшов новий сезон серіалу "ти" , який посунув південнокорейську історію з першого місця в США