Відома російська балерина Анастасія Волочкова частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,3 мільйона чоловік.

Зовсім недавно жінка здивувала публіку несподіванкою, опинившись в обіймах якогось Володимира, з яким тепер перебуває у відносинах. Єдино, що про нього відомо — він молодший танцівниці на сім років, а ще коханий Волочкової вже переїхав до неї в котедж.

Анастасія Волочкова, фото: Instagram
Анастасія Волочкова, фото: Instagram

А тепер, як виявилося, балерина протягом декількох років домагається популярного шоумена, режисера і колишнього учасника "Ленінград" Стаса Барецького. Чоловік зробив гучну заяву, доповнивши його словами про те, що Анастасія частенько дзвонить йому і зізнається в почуттях. Однак йому це набридло, тому він хоче, щоб вона раз і назавжди "відстала" від нього.

"Я буду подавати на неї в суд за сексуальне переслідування з її боку по відношенню до мене! Своїми дзвінками і докучаннями до мене. Цей харассмент триває вже кілька років, і я не буду більше це терпіти!",- зазначив він.

Анастасія Волочкова, фото: Instagram
Анастасія Волочкова, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

При цьому в інтернеті можна знайти багато статей зі Стасом Барецьким, який тільки й робить, що говорить про якісь свої "зв'язки" з зірками шоу-бізнесу. Якось він заявляв, що у нього з Ольгою Бузовою була дитина, що Анастасія Івлєєва вагітна від нього і ще багато різної інформації.

Нагадаємо, Анастасія Волочкова проміняла Джигурду на "сивого" красеня, якого обшукалася дружина: "Я не загроза"

Як повідомляв "Знай.ua", Анастасія Волочкова проміняла Джигурду на "сивого" красеня, якого обшукалася дружина: "Я не загроза"

Знай.ua писав, Анастасія Волочкова сховала екзотичні солодощі між ніг: "Неймовірно зручно"