Відомий український виконавець, переможець "Х-Фактора" і учасник шоу "Танці з зірками" Mеlovin (Костянтин Бочаров) знову потішив свою публіку чудовою новиною зі свого творчого життя в соцмережі Instagram. На сторінці танцювального проекту, за якою стежать майже 500 тисяч осіб, розкрили подробиці майбутнього виступу співака.

«MELOVIN @melovin_official та Ліза Русіна @lissarusina виконають свій танець під пісню «Без бою» легендарного гурту «Океан Ельзи». Чекаєш на цей виступ? Пиши у коментарях», - анонсували на проекті.

Скрін, Instagram "Танці з зірками"
Скрін, Instagram "Танці з зірками"

Фанати в захваті від вибору композиції для виступу, адже саме ця пісня гурту «Океан Ельзи» проклала шлях до шоу-бізнесу їхньому улюбленцю MELOVIN. Костя Бочаров виконав її на кастингу до шостого сезону шоу «Х-фактор».

«Я вгадалаааа! Доленосна пісня Мела. З якої він починав шлях до перемоги», «Я теж, жіноча інтуїція - вона така», - діляться радістю прихильниці виконавця.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Вау!!!! Ну якраз цю пісню я й чекала для їх виступу!!!!! Це гімн для Мела із часів ХФактора! Підтримую їх. Люблю. Чекаю», «Ми здогадувались, що буде саме ця пісня, вона дуже важлива для Мела», «Іншої пісні я й уявити собі не могла! Бо вона дуже символічна і знакова для Меловіна!», «Без сумніву, що ця пара виступатиме під хіт "Без бою". Чекаємо», «Дуже чекаю цієї пари на паркеті і так, чекала, що танцюватимуть саме під цю пісню. Удачі Меловіну та Лізі», - додають інші.

Раніше ми писали про те, що Melovin змусив Горбунова розкрити фіналіста "Танців з зірками": "Юра знає, хто переможе в шоу"

Нагадаємо, Melovin збирається в монастир після скандалу з Ілоною Гвоздьовою на "Танцях з зірками", фанати в сльозах: "Куди ми без тебе?"

Як повідомляв Знай.uа, Melovin поскаржився на Ілону Гвоздьову після скандалу на "Танці з зірками": "Чекали її по 6 годин..."

Також портал Знай.uа писав, що Melovin показав, на що готовий піти заради перемоги на "Танці з зірками": "Шибениця для конкурентів". Співачку Alyona Alyonа зацікавила шибениця в гримерці артиста, але той пояснив її наявність.