З першої столиці України, де в неділю, 31 жовтня, проходять вибори на вакантне місце міського голови, прийшли вельми тривожні новини. Як виявилося, президента-утікача, який покинув країну в далекому і тривожному 2014 рік Віктора Януковича несподівано було помічено на одній з виборчих дільниць.
Однак поява це виявилося в дуже і дуже дивній формі. Про це стало відомо завдяки знімку одного з місцевих харківських Telegram-каналів.

Вибори в Харкові, фото: Telegram
Вибори в Харкові, фото: Telegram

Так, представники новинарного каналу "ХС.Харків" опублікували знімок, на якому видно бюлетень з інформацією про кандидатів у мери. А ось найдивніше те, що на виборчій дільниці людям дали ручку, за допомогою якої можна відзначити свій вибір. Ручка ця не проста, а та сама зі старої передвиборної реклами "Партії регіонів" і Віктора Януковича з 2010 року.

Бюлетень, скріншот: Telegram
Бюлетень, скріншот: Telegram

Це ще не все - варто нагадати, що не обійшлося без дивних інцидентів. У Харкові на дільниці по вулиці Луї Пастера помітили виборця, який фотографував бюлетень.
Правоохоронці зупинили чоловіка та викликали слідчо-оперативну групу. Правоохоронці доставили 39-річного чоловіка до відділу поліції, повідомили в прес-службі поліції Харківщини. Силовики перевіряють інформацію і встановлюють обставини події.