Жінка відомого українського музиканта, блогерша Катя Репяхова поділилася новими зворушливими фото свого сина Михайла на колінах у батька Віктора Павліка.

Фото з’явилося на сторінці Каті у соцмережі instagram, де вона часто викладає світлини зі свого родинного життя, за яким стежать більше ніж 100 тисяч фоловерів. На цей раз Катя виклала фото, на якій Віктор павлик тримає сина на руках і задалася питанням – як воно – стати батьком у 55 років. Про це блогерша запитала свого чоловіка.

"Я спитала у чоловіка, як це стати батьком у 55? Він сказав: Я усвідомлюю кожен день, проведений із сином. Я ціную. Я хочу проживати рік, як кілька років із ним", - написала вона.

Дружина Віктора Павліка розповідає, що крок до батьківства, який вони зробили разом, був виважений і усвідомлений, не дивлячись на те, що різниця у віці у них з чоловіком досить велика.

"Наше батьківство було усвідомленим та бажаним. І я ні на мить не пошкодувала, що обрала батька своєму синові @viktorpavlik Я не побачила до цього дня жодного мінусу в пізньому батьківстві", - ділиться вона у дописі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

В каруселі Катя виклала ніжні чорно-білі світлини їх маленького сина, який тримається за велику батьківську руку і захоплено дивиться на тата.

син Віктора та Катерини, фото instagram.com/repyahovakate
син Віктора та Катерини, фото instagram.com/repyahovakate

Користувачі соцмережі розповідають свої родинні історії і активно коментують фото:

коментарі до фото instagram.com/repyahovakate
коментарі до фото instagram.com/repyahovakate

Нагадаємо, що у червні цього року Катя народила Віктору сина. Для неї це перша дитина, у Віктора є діти від попереднього шлюбу.

Віктор Павлік з сином, фото instagram.com/repyahovakate
Віктор Павлік з сином, фото instagram.com/repyahovakate

Знай.ua нагадує: Віктор Павлік показав себе в молодості й насмішив Катю Репяхову: схожий на Філіпа Кіркорова

Як раніше повідомляв Знай.ua: Віктор Павлік показав, на які "жертви" готовий піти заради молоденької дружини Каті Репяхової: "Налисо"

Також Знай.ua писав: Віктор Павлік покликав українців на "Маскарад" після скандалу з квартирою колишньої: Катя Репяхова дозволила