Відома українська артистка Настя Каменських поділилася з шанувальниками не тільки новим кадром, а й крапелькою мотивації на початку нового тижня і місяця. До чого потрібно бути готовим.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина ділиться кадрами неймовірної краси, які робить під час різних фотосесій, на зйомках проектів, а також під час простих прогулянок як в рідному місті, так і за кордоном.

Цього разу публікацією вона поділилася з самого ранку понеділка, 1 листопада. Це початок нового місяця, і так співпало, що ще й початок нового тижня. Саме час для того, щоб почати нове життя.

"Перший день місяця і одночасно перший день тижня 🗓 сьогодні - той самий ідеальний момент, щоб нарешті почати реалізовувати свої плани ✔" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

На самому знімку дівчина практично вся в білому вбранні. Це спідниця і футболка з принтом. Сумка злегка відрізняється за кольором, але, також в світлих тонах. Найімовірніше, цей знімок був зроблений під час чергової подорожі, з якого не так давно вони повернулися з чоловіком Потапом.

У коментарях співачка запитала, чи святкували люди Хеллоуїн, і якщо так, то як, і користувачі почали писати, що вони про це думають.

"Ми не святкували) у нас було інше свято, день народження малого пупса😍 😍 😍";

"Вбралася відьмою, так що все банально 😉 святкувати ходили з чоловіком на парад Дня мертвих - Мексиканське свято пам'яті померлих. У нас, в Техасі, він дуже популярний";

"Вбрався туристом-ходив по дому в плавках😂 😂 😂";

"👏👏👏";

"Святкувати. Перевтілилася в солістку групи i3peak.";

"Скоро Новий Рік".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, кучерява красуня Настя Каменських села на холодне, не запитавши Потапа

Як повідомляв Знай Потап "набрався" комплексів поруч з успішною Настею Каменських і тепер намагається "молодитися"

Раніше повідомляли, що Потап заговорив про стосунки дружини Насті Каменських з його колишньою Іриною Горовою