Латиноамериканська співачка і актриса Дженніфер Лопес, яка неодноразово радувала своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, на цей раз показала, як відсвяткувала Хеллоуїн з сім'єю.

За життям зірки, яка нещодавно знову зійшлася зі своїм колишнім бойфрендом, актором Беном Аффлеком стежать близько 180 мільйонів шанувальників. Джей Ло показала їм, який десерт приготувала до страшного свята. На кухні зірці допомагали діти і мати.

"Made some Halloween treats with the cocos and lacarba (зробила частування на Хеллоуїн з кокоса і лакарби)", - написала вона під відео. Варто відзначити, що вдома Джей Ло ходить в досить відвертому ТОПі з глибоким декольте.

"harmonious» гармонійно)«, "Que linda! (Як красиво!) ", "best mommy on earth (краща мама на землі«, "one of my fave songs (одна з моїх улюблених пісень)», «baila así toda la vida mi amor (танцювати так все життя, любов моя)», «Happy halloween baby! (Зі святом Хеллоуїн, дитинко!) ", "i love you and your family so much (я так сильно люблю тебе і твою сім'ю)", - пишуть шанувальники в коментарях.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Дженінфер Лопес та Бен Аффлек, скріншот із відео
Дженінфер Лопес та Бен Аффлек, скріншот із відео

Нагадаємо, Дженніфер Лопес змусила голодних чоловіків виходити слиною, а Бена Аффлека понервувати

Як повідомляв " Знай.ua", закохані і красиві: кращі образи Дженніфер Лопес і Бена Аффлека тоді і зараз

Знай.ua писав, Метт Деймон мало не "засмоктав" Бена Аффлека на очах у мільйонів: знайшов "заміну" Дженніфер Лопес