Відома українська співачка Оля Полякова на гіпершоу "Маска" назвала імена головних скандалісток українського шоубізнесу.

Минулої суботи канал "Україна" показав другий випуск нового сезону улюбленого шоу українців "Маска". Загадкові учасники проекту вразили глядачів своїми номерами і поділилися першими підказками про себе. Зіркові детективи гіпершоу озвучили свої здогади щодо людей, які ховаються під неймовірними костюмами, так Оля Полякова розповіла, які Зірки можуть бути під маскою скандалу. Хто вони - головні скандалісти країни за версією детектива?

Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"
Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"

Сталося це під час другого ефіру шоу "Маска", коли на сцену вийшов персонаж, якого називають найбільш епатажним в сезоні, а саме - Скандал. Зірковий експерт Оля Полякова відразу ж почала згадувати, хто в Україні має статус скандаліста.

"Висока і худа - це може бути Маша Єфросiніна, але в скандалах вона не була помічена. Підказки промовляє російською, це означає, що Скандал не володіє українською мовою, може бути Світлана Лобода, Лоліта, Слава Камінська або Монро", - озвучила версії Оля Полякова.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"
Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"

Далі персонаж поділився підказками, в яких розповіла, що в житті займається тим, що раніше надали б анафемі, і названі було два імені - Сергій і Юрій.

У детективів з'явилася версія, що там ховається Ольга Горбаченва, яка раніше була журналісткою, а зараз веде курси з розвитку жіночої сексуальності, саме за це раніше надали б анафемі.

Олег Винник ж іншої думки, так як Скандал показав унікальні вокальні дані, а такого Оля Горбачова до цього не робила. Є ймовірність, що це Слава Камінська, як зазначив Олег Винник. Справа в тому, що у неї є пісні, де виділяються імена Юрія і Сергій.

Чи правий хтось дізнаємося зовсім скоро, в наступних ефірах.

Нагадаємо, Оля Полякова перемогла головну фобію Алли Пугачової і похвалила саму себе

Також, Оля Полякова зізналася Маші Єфросиніній в сильній залежності

Раньше, Оля Полякова "вкрала" у дочки ліфчик і осоромилася перед гарячими італійцями