Популярна українська блогерка і ведуча авторського проекту "Ходять Чутки" на YouTube Раміна Есхакзай частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 265 тисяч чоловік.

Вона є фіналісткою романтичного шоу "Холостяк", а ще колишньою нареченою відомого співака Віталія Козловського. Зовсім недавно в її житті з'явилася перша собачка, яка була забрана у волонтерів. І зараз Раміна поділилася знімком з малятком і зі своїм бойфрендом, адвокатом Євгеном Проніним.

Раміна Есхакзай, фото з Instagram
Раміна Есхакзай, фото з Instagram

Підпис до фотографії складається з одного єдиного хештега #weekend, який означає - вихідні. Партнери опинилися в Київській області, в місті Буча. На їх тлі можна помітити зруйноване, але дуже красиве будова. Перший кадр зафіксував їх на середньому Плані, а вже на другому вони опинилися просто перед камерою, посміхаючись і тримаючи на руках двох однакових собачок.

Раміна Есхакзай, скріншот: YouTube
Раміна Есхакзай, скріншот: YouTube

"Моня ваша, точно як депутат", "Раміна, це занедбаний санаторій?", "Мені от цікаво - ті, хто запитує про дітей, ви хоч на хвилинку коли-небудь замислювалися, що людині це питання може бути неприємний?", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, колишня Козловського Раміна розповіла про трагедію в родині: "Вона померла..."

Як повідомляв "Знай.ua", чи можна прокинутися під час наркозу і що бачить людина"по той бік"? Анестезіолог Сергій Дубров і Раміна відповіли на популярні питання

Знай.ua писав, колишня Козловського Раміна зізналася, хто в будинку їсть за трьох-новий наречений ні при чому: "Захотілося борщу"