Відомий український виконавець, переможець "Х-Фактора" і учасник шоу "Танці з зірками" Mеlovin (Костянтин Бочаров) любить радувати свою публіку яскравими публікаціями з творчого та особистого життя в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 230 тисяч осіб.

Як відомо, після дев'ятого ефіру танцювального шоу, Костянтин разом зі своєю партнеркою Лізою Русиною покинули проект, але встигли дуже голосно і запам'ятовуюче попрощатися з шанувальниками і з журі.

У прямий ефір шоу "Танці з зірками" потрапив фрагмент гарячого поцілунку артистів. Костянтин не зміг стриматися і буквально накинувся на Лізу після її полум'яної прощальної промови, яка звучала так: "Я хочу подякувати і сказати людям – якби ви знали його особисто, ви б ніколи такого не сказали про нього".

Скріншот з відео
Скріншот з відео

Фанати склеїли найзворушливіші моменти артиста з його партнеркою і створили невеликий відеоролик. У кадрі є невеликі уривки з минулих ефірів шоу і недавнього поцілунку.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

"Ода любові одній дівчині з Одеською кров'ю всередині! Ти занадто прекрасна! І мене це бісить ❤🔥" - зворушливо заявив Mеlovin.

Нагадаємо, що Melovin увірветься на паркет "Танців з зірками" під власний гімн: "Не здамся без бою!"

Як повідомляв Знай.uа, Melovin пройшовся пустотливими руками по тілу Лізи Русиної на "Танці з зірками": справжній чоловік

Також портал Знай.uа писав, що Melovin змусив Горбунова розкрити фіналіста "Танців з зірками": "Юра знає, хто переможе в шоу"