Зірковий детектив проекту "Маска" на телеканалі "Україна", співачка Оля Полякова частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,4 мільйонів чоловік.

Зараз вона виставила чарівний знімок, опинившись в Італії, поки в Києві почав діяти "червоний" рівень епідемічної небезпеки. Полякова полетіла в стародавнє портове місто Катанія, на східному узбережжі острова Сицилія.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

"Комісарка Катаньї. Ось і видала свій вік🤣", - зізналася Оля Полякова.

Вона постала в чорних джинсах, в куртці і в напівпрозорому голфі, крізь який можна помітити Темний ліфчик і форми пружних грудей. Варто відповісти, що в такому ж вигляді з'явилася і її донька Маша на одну публікацію раніше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Всім би так виглядати в такому віці", "Коли буде наступний випуск дівчаток?", "Не розбереш на перший погляд, де донька, де Мама! Розкішна", "Красива на тобі білизна", - пишуть користувачі в коментарях.

"Дівчинка-комплімент Бога! Безумовно! Я так її люблю!", - писала Оля Полякова під попередньою публікацією.

Нагадаємо, Оля Полякова підказала, хто із зірок ховається під маскою "Скандал": Єфросиніна, Камінська чи Лобода?

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова згадала, як потіла оголеною з Машею Єфросиніною: "У мене перед обличчям - її ж*па"

Знай.ua писав, Оля Полякова схопила за груди перелякану Машу Єфросиніну: "Напхай папірців, і у-ух!"