Відома українська співачка, в минулому політична діячка і учасниця найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 370 тисяч чоловік.

Як відомо, після гучної прем'єри довгоочікуваного сезону "Холостячки", інтерес публіки до артистки в медіапросторі значно виріс. У зв'язку з популярністю, що набирає обертів, Злата почала активно розвивати сторінку в соцмережі і спілкуватися зі своїми шанувальниками.

Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube
Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube

У своїх Insta Stories Злата показала, як йде вулицями столиці і поспішає на процедуру вакцинації. Як відомо, з 1 листопада в силу вступили нові обмеження через перехід Києва в "червону" зону, і так як співачці доводиться бути з соціумі - таке щеплення їй необхідне.

"Тому що без папірця ти какашка, а з папірцем людина. Неможливо бути повноправним членом суспільства в нашому світі, не маючи паспорта про вакцинацію. Як би я не відмикалася, доведеться це зробити", - сказала Злата на відео.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На наступних відео Злата вже повідомляє, що успішно зробила першу дозу, але назви вакцини називати відмовилася, так як не хоче, щоб це виглядало як реклама.

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч поринула в басейн через сльози на "Холостячці": "Мене поранили багато разів"

Як повідомляв Знай.uа, красунчик-стоматолог не догодив намоклої "Холостячці" Златі Огнєвіч: "Складно, коли тебе відштовхують"

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка" Злата Огнєвіч розкрила карти до фіналу: "Зворушлива історія кохання"