Відомі українські співачки Оля Полякова і Настя Каменських вирішили розповісти, які якості в чоловіках їм подобаються найсильніше. Про все вони розповіли під час зйомок гіпершоу "Маска", де вони є зірковими експертами.

В улюбленому шоу українців "МАСКА", яке виходить по суботах о 21:00 на телеканалі "Україна", зіркові детективи, популярні співачки NK | Настя Каменських і Оля Полякова під час виступу одного з учасників відверто розповіли, які чоловіки здатні підкорити їхні серця.

Справа в тому, що в другому випуску даного сезону на сцені з'явився фанатичний тигр білого кольору, і Оля Полякова практично відразу звернула на нього увагу. Ведучий програми Володимир Остапчук не залишився осторонь, і відразу зазначив, що персонаж дуже великий і сильний.

"Сильний чи ні, ми поки не знаємо-він мене ще не носив на руках – сміючись, прокоментувала зірковий детектив шоу "МАСКА" Оля Полякова. На що Володимир Остапчук зазначив, що співачка сильно забігає наперед, але отримав несподівану відповідь. - Знаєте, ми вже в такому віці, коли потрібно поспішати".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Дзідзьо відразу ж попросив вибрати Олю Полякову, хто їй сподобався більше-Грифон або ж Тигр.

Відразу ж прозвучала відповідь з вуст Олі Полякової: "Спочатку мені потрібно послухати, як він співає! Я чоловіків ціную за талант".

А ось Настя Каменських зазначила, що її підкорює в чоловіках інтелект, а в Тигрі вона якраз таки побачила сильного і спортивного чоловіка.

А хто сховався під маскою Тигра і складеться романтична історія між ним і Олею Поляковою, глядачі дізнаються в нових випусках популярного шоу-детектива "МАСКА".

Нагадаємо, що Оля Полякова спробувала "відмолити гріхи" і знайшла Ісуса для своєї 16-річної дочки

Також, Оля Полякова дозволила 16-річній доньці показати принади в прозорій блузці

Раньше, Оля Полякова "вкрала" у дочки ліфчик і осоромилася перед гарячими італійцями