Співачка Lida Lee поділилася новим знімком зі своїми шанувальниками. Виконавиця порадувала своїх читачів у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить вже більше 65 тисяч осіб.

На знімках дівчина позує в чорному костюмі, що складається з топа з довгими рукавами і довгої спідниці з розрізом до пояса. При цьому її живіт залишається відкритим.

Фон для фотографії вибрали нейтральний-порожня біла кімната. Співачка позує, сидячи на чорному стільці, і з першого погляду здається, нібито вона ширяє в повітрі.

Скрін, Instagram Lida Lee
Скрін, Instagram Lida Lee

Знімок виконавиця, яка до недавнього часу була учасницею шоу "Танці з зірками", супроводила тільки двома ЕМОДЖІ – червоним і чорним сердечками.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Краса", "Крута«, "Міс досконалість", "Ніжки - чарівні!! Спасибі за чудові фото!", "Ну що за красуня, вау", "Боже, яка ти красива», "Красиві кольори, самі стандартні", - захоплюються її шанувальники, які напружено стежили за успіхами своєї улюблениці на танцювальному шоу.

Скрін, Instagram Lida Lee
Скрін, Instagram Lida Lee

"Ви така одна на мільйон", - додають в коментарях фанати співачки Lida Lee.

Нагадавши, Lida Lee натякнула на відносини з партнером по "танцям з зірками" - "Пішли, полежали..."

Як повідомляв Знай.ua, Melovin поскаржився на Ілону Гвоздьову після скандалу на "Танці з зірками": "чекали її по 6 годин..."

Також портал Знай.ua писав, що Melovin показав, на що готовий піти заради перемоги на "Танці з зірками": "Шибениця для конкурентів". Співачку Alyona Alyonа зацікавила Шибениця в гримерці артиста, але той пояснив її наявність.