Відомий український блогер, а також молода людина популярної співачки і актриси Анни Трінчер, Олександр Волошин дав відверте інтерв'ю, в якому розповів те, що про нього раніше ніхто не знав.

Інтерв'ю вийшло в програмі "Зірковий шлях", що виходить на телеканалі Україна. Хлопцеві зараз 24 роки, родом він з Житомирської області, і свій блог почав розвивати зовсім недавно.

Олександр Волошин, фото: скріншот з відео
Олександр Волошин, фото: скріншот з відео

Близько року у відносинах з Анною Трінчер, і деякі подробиці в інтерв'ю він також вирішив розкрити. Справжня популярність прийшла до нього після постановочного відео, яке він зняв деякий час назад в центрі столиці. Він спочатку подарував дівчинці на камеру телефон, після чого почав його відбирати вже поза камерами. Ролик швидко завірусився в мережі, після чого він зізнався, що все це була постанова для залучення аудиторії, і сам би він ніколи такого не зробив.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Я вважаю, що завдання будь-якого блогера-викликати до себе інтерес. Це вміти управляти емоціями, качати людей емоціями. Я розумів, що це дасть мені х2 буст по всьому, за охопленнями, впізнаваності і всьому. Я розумію грань, яку переходити не можна. Я б ніколи не вчинив так по справжньому, це просто шоу" - говорить чоловік про ситуацію.

Як виявилося, телефон він все ж залишив дівчинці спочатку, і просто потім попросив відіграти, ніби його забирають.

Далі він вирішив розповісти про стосунки з Анею. До цього він тільки розлучився з дівчиною, з якою був у відносинах близько п'яти років, і після цього він вирішив, що відносин точно не хоче. Тільки кар'єра.

"У мене особисте життя, після того як я зустрів Аню, пішла різко на перший план" - говорить чоловік.

Через деякий час близького дружнього ставлення, чоловік вирішив запропонувати їй зустрічатися на літаку, але, вона нічого не відповіла. Як виявилося, їй просто було некомфортно, що Саша все знімає навколо.

Далі вони знову перестали спілкуватися на час, і тільки з третього разу зійшлися.

Нагадаємо, що Анна Трінчер розповіла, що пов'язує її з Андре Таном

Раніше Знай писав, що Анна Трінчер "приголубила" чужого хлопця, рухаючи перед ним попою

Як повідомляв Знай, Анна Трінчер у свої 20 років зважилася на збільшення грудей заради нового хлопця