Відомий український артист Віктор Павлік поділився з шанувальниками новим фото зі маленьким сином Михайликом.

Народний артист України Віктор Павлік має чимало шанувальників, тому час від часу намагається тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за ним стежить 80 тисяч осіб.

Віктор Павлік, фото з Instagram
Віктор Павлік, фото з Instagram

Цього разу на сторінці в Instagram у розділі stories Віктор Павлік вирішив поділитися новим фото зі своїм синочком. На опублікованому кадрі народний артист України позує, тримаючи на руках свого Михайлика. Щоб зробити фото більш цікавим Павлік посміхнувся та підморгнув шанувальникам одним оком.

Фото зі сторінки Віктора Павліка
Фото зі сторінки Віктора Павліка

Синочок Віктора Павліка одягнений і білу кофтинку з чорним малюнком, а зірковий татусь на фото позує з оголеним торсом.
Варто нагадати, що на початку літа Віктор Павлік та Катерина Репяхова стали батьками. 28-річна дружина артиста народила йому сина, якого назвали Михайлом.

Репяхова і Павлик, фото з Instagram
Репяхова і Павлик, фото з Instagram

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще