Відома українська співачка, в минулому політична діячка і учасниця найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 370 тисяч чоловік.

Як відомо, після гучної прем'єри довгоочікуваного сезону "Холостячки", інтерес публіки до артистки в медіапросторі значно виріс. У зв'язку з набирає обертів популярністю, Злата почала активно розвивати сторінку в соцмережі і спілкуватися зі своїми шанувальниками.

Скрін, Instagram Злата Огнєвіч
Скрін, Instagram Злата Огнєвіч

На цей раз, у своїх Insta Stories, Злата повідомила не саму хорошу новину, яка може сильно засмутити відданих фанатів її творчості. У зв'язку з переходом більшості українських міст в "червоні" зони і погіршенням епідеміологічної ситуації через коронавірус, артистка змушена перенести свій листопадові концерти на весну.

"За вікном дощ, і у мене на серці теж дощ...", - сказала Злата на відео.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що "Холостячка" Злата Огнєвіч зважилася на першу дозу вакцинації: "Без папірця ти ка*ашка"

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч поринула в басейн через сльози на "Холостячці": "Мене поранили багато разів"

Як повідомляв Знай.uа, красунчик-стоматолог не догодив намоклої "Холостячці" Златі Огнєвіч: "Складно, коли тебе відштовхують"

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка" Злата Огнєвіч розкрила карти до фіналу: "Зворушлива історія кохання"