Відомий російський актор Дмитро Гуменецький, який здобув популярність після ролі у серіалі "Бригада" помер в одному з московських хоспісів.

Про те, що помер актор Дмитро Гуменецький, він же Шмідт з серіалу"Бригада", пишуть російські ЗМІ.

Дмитро Гуменецький має дивовижну біографію. Він, зокрема, є колишнім майором спецназу, а згодом прославився як актор в культовій сазі.

Дмитро Гуменецький, кадр з фільму
Дмитро Гуменецький, кадр з фільму

Дмитро Гуменецький також був засуджений на 8 років колонії за зберігання і збут 300 кг наркотичного концентрату. У квітні 2021 після 6 років перебування за гратами він вийшов по УДО через проблеми зі здоров'ям.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відомо, що Дмитро Гуменецький боровся з онкологічним захворюванням. Йому було 49 років. За інформацією, що з'явилася в російських ЗМІ, актор помер від раку ще 29 жовтня. Прощання і похорон пройшли 31 жовтня.

Нагадаємо, Дмитро Гуменецький відомий за роллю Шмідта - охоронця головного героя Саші Білого в серіалі "Бригада". Він також знявся у фільмі "Магнітні бурі" і "Бурі".

Дмитро Гуменецький, кадр з фільму
Дмитро Гуменецький, кадр з фільму

Нагадаємо, зірка "Бригади" Сергій Безруков після госпіталізації терміново звернувся до шанувальників: "Бережіть себе". Відомий російський актор вже отримав згоду медиків, що можна покинути лікарню. Словом "Сашу Білого" вже виписали після лікування коронавірусної інфекції

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірку "Бригади" Сергія Безрукова терміново госпіталізували: що сталося з легендарним актором. Сергій Безруков раптово опинився в лікарні

Також "Знай.ua" писав, Сергій Безруков довів до сліз історією про прийомну доньку: "Діти знайдуть дорогу до хати!". Російський актор розповів історію усиновлення дітей.