Михайло Заливако порадував шанувальників кумедним фото в капелюсі. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Харківський бізнесмен і головний герой останнього сезону найромантичнішого реаліті-шоу у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Як відомо, пара вже живе разом у Києві. Після одинадцятого сезону "Холостяка" кількість підписників на його офіційній збільшилася до 203 тисяч. Там він публікує різні фотографії з життя з Ганною Богдан, А також ділиться своїми думками.

"Холостяк" любить подорожувати разом зі своєю жінкою. 2 листопада Заливако опублікував фовідтграфію з теплої країни. На голові у нього широкий капелюх Анни Богдан.

"Вся справа в капелюсі? 😂 На другому фото під заклинанням "додікус" з Гаррі Поттера😆", - пожартував він.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Фолловери почали активно публікувати дані фотографії.

Справа в капелюсі, але не в цьому"; "Ммм ти такий чоловік з бородою"; " Михайло у вас таки шикарний вигляд 👍капелюх і шорти бомба ракета 🤣🤣🤣🤣👍👍👍"; "Д'артаньян?

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.иа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Знай.иа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників.