The Jerry Heil підняла перед українцями питання вакцинації. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська співачка Яна Шемаєва, яка відома як Джеррі Хейл, прославилася виконанням каверів на пісні популярних виконавців. Величезну популярність їй принесла пісня" Охорона, скасування", яка також з'явилася в дебютному студійному альбомі"я - Яна".

На даний момент дівчина стала популярним блогером. Зокрема, на її Instagram-сторінку підписано 186 тисяч осіб, а на ТВК-току - 193 тисячі.

https://www.instagram.com/p/CVyPWl3NOxr/

2 листопада дівчина розповіла про те, що досі не вакцинувалася, незважаючи на те що не є противником вакцинації - зіграла обережність дівчини. І коли їй треба в США, туди не пускають без вакцинації. Жінка запитала поради в українців.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

В штати не пускають без вакцини, отже… Я не антивак, але збиралася чекати до останнього (хотіла глянути, як друзям живеться з чіпом 😄) А тепер безвихідь, виходить… і що цікаво: модерни нема, файзер не встигаю зробити, бо два уколи, коронавак, здається, навіть назвали так, щоб ніхто його не колов😄Хтось був в подібній ситуації? ШО ДЄЛАТЬ, ЛЮДИ ДОБРІ? Мб, хтось живе в іншій країні, де українців вакцинують джонсоном?🤭

Раніше повідомляли, колишня Козловського Раміна зізналася, хто в будинку їсть за трьох-новий наречений ні при чому: "захотілося борщу".

Як повідомляв Знай.иа, The Jerry Heil зайнялася звичною справою під темними шторками: "а я не демон, я ангел".

Знай.иа писав, колишня Козловського Раміна розмріялася про майбутнє з новим нареченим :" з дитячими кімнатами і кальяном".