Відома українська співачка та дружина Володимира Дантеса Надя Дорофєєва показала, як відправилася у подорож разом зі своєю мамою. Зірка поділилася цікавими відео з літака.
Надя Дорофєєва має чимало шанувальників, тому зірка намагається часто тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими моментами з особистого та творчого життя на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить 5 мільйонів осіб.
Надя Дорофєєва показала, що разом зі своєю мамою вона зібралася у подорож. Щоб потримати інтригу зірка вирішила одразу не розкривати, куди ж вони летять. Однак, аби підняти настрій своїм шанувальникам, вона вирішила показати кілька відео з літака у stories.

Скріншот stories Наді Дорофєєвої
Скріншот stories Наді Дорофєєвої

Співачка показала, як вони з мамою сіли у літак в перший ряд, і її мама вирішила додати трішки іронії у їх подорож. Жінка зізналася, що рада, що так і не наважилася на аборт і у неї виросла така здібна та талановита донька, яка може відвезти її закордон.

Скріншот stories Наді Дорофєєвої
Скріншот stories Наді Дорофєєвої

"Сидимо з мамою ось тут, і мама така дивиться на мене і каже: "Добре, що я аборт не зробила", - розповіла Надя Дорофєєва.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва розповіла, що відбувається з подарованими квітам на концертах: краще б шкарпетки дали. Українська співачка розповіла про "страшну правду" після її концертів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше Знай писав, що Надя Дорофєєва розкрила правду про "тріщину" у шлюбі з Володимиром Дантесом: "Сумніваюся". Українська співачка натякнула на те, що у зіркової сім'ї не все гаразд.

Також Знай повідомляв, що заміжня Надя Дорофєєва закинула ніжку на розлученого Позитива: "Чекаю весілля". Олексій Завгородній поділився серією знімків з Надею Дорофєєвою, на одному з яких дівчина закинула на нього ногу