На телеканалі СТБ довгоочікуване продовження мелодрами "Кріпосна. Жадана любов" збирає біля екранів мільйони глядачів. Вже сьогодні вийдуть 5 і 6 серії.

Фанатам серіалу вже відомо, що Андрій Жадан живий. Це означає, що у Каті є вірний і надійний захисник, який точно не дасть її скривдити. Попереду бал, головна подія у вищому світі. Особливим гостем стане купець першої гільдії Андрій Андрійович, який представить свою дружину Катерину Жадан.

Андрій та Катя, фото СТБ
Андрій та Катя, фото СТБ

Молодята потай від усіх їдуть у весільну подорож. Однак, Стефан Яблоневський хоче поставити під сумнів шлюб колишніх кріпаків. Проте у житті Каті та Андрія цілковита ідилія. Їх чекає новий маєток, воля та домашні клопоти.

Євген та Рогніда Безуси, фото СТБ
Євген та Рогніда Безуси, фото СТБ

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

У цій серії глядач нарешті познайомиться з новими героями — Євгеном та Рогнідою Безусами. Андрій Жадан у них на особливому рахунку, однак чи приймуть вони Катю у своє коло - загадка.

Аукціон, фото СТБ
Аукціон, фото СТБ

У вищому світі озлоблений Червінський всіляко намагається повернути маєток. На яку підлість і помсту готовий піти пан, щоб іще більше затьмарити життя колишньої кріпосної?

Катя Жадан, фото СТБ
Катя Жадан, фото СТБ

Нагадаємо, "Кріпосна"повертається та змусить українців затамувати подих: "Андрій Жадан живий?". 1 листопала відбудеться прем'єра третього сезону "Кріпосної".

Раніше Знай писав, що зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк підігрів очікування фанаток "коханням" з іншою: "Буду порівнювати". Тарас Цимбалюк поділився чотирма фотографіями зі зйомок третього сезону серіалу "Кріпосна"

Також Знай повідомляв, що "Андрійович сестричку не вимагає?": Наталка Денисенко з "Кріпосної" вирішила "ще раз прогулятися в пологовий будинок". Акторка заінтригувала шанувальників виходом нового сезону серіалу. Чого очікувати від сюжету