Відома американська співачка Брітні Спірс поділилася новими подробицями гучної історії про опікунство свого батька, який з 2008 року диктував артистці жорсткі правила і контролював все її життя.

Брітні Спірс розмістила дуже емоційний і відвертий пост на своїй особистій сторінці в соцмережі Instagram, який надалі вирішила видалити з невідомих причин. Відома артистка вирішила розповісти, яку роль зіграла її рідна мати в скандальній історії про опікунство.

Брітні Спірс
Брітні Спірс

Як стверджувала Брітні, саме її мама була ініціатором опікунства і підбила батька Джеймі Спірса на таке рішення. Нагадаємо, що чоловік контролював життя і розпоряджався матеріальними витратами співачки з 2008 року, і на той момент їй було вже 28 років. Тільки у вересні 2021 їй вдалося домогтися "свободи" - суд Лос-Анджелеса відсторонив Джеймі від опікунства над донькою.

"Мій батько, можливо, почав опікунство 13 років тому... але люди не знають, що це моя мама подала йому ідею. Я ніколи не поверну ті роки назад. Спасибі за те, що ви покинули моє життя і, нарешті, дозволили мені жити своїм", - заявила Брітні.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Наприкінці публікації співачка звернулася до своєї матері: "Ти точно знаєш, що зробила... мій батько не настільки розумний, щоб коли-небудь думати про опіку"

Брітні Спірс, Instagram
Брітні Спірс, Instagram

Також Брітні розмістила знімок із жахливим написом, але не пояснила його значення. Можливо, слова описують сьогоднішній стан співачки, або ж це посилання на її спогади про матір.

"Найнебезпечніша тварина у світі - безмовна усміхнена жінка", - написала співачка.

Нагадаємо, що Брітні Спірс стала "жертвою злочину", руки скуті і криваві сліди не шиї: "Її знайшов сусід..."

Як повідомляв Знай.uа, Брітні Спірс оголосила про "народження" дитини після звільнення від опікунства: "Її звуть Бреннан"

Також портал Знай.uа писав, що бойфренд Брітні Спірс змусив співачку судитися з батьком за мільйони, зароблені "в рабстві"