Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує значну аудиторію яскравими фото і відео в соцмережі, де за нею стежить 3,7 мільйона чоловік. Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору.

Цього разу Леся Нікітюк показала фанатам знімки зі своєї недавньої подорожі в особливе місце для неї - в невелике українське селище під назвою Великий Скнит, в Хмельницькій області. Як повідомила артистка, в цьому куточку країни пройшло її незабутнє дитинство. Старенький будиночок на фото належить її бабусі і дідусеві, яких давно немає в живих.

Леся Нікітюк, фото з Instagram
Леся Нікітюк, фото з Instagram

Телеведуча виконала немаленький шлях, щоб вшанувати їх пам'ять і покласти квіти на могилах. До фотографій Леся написала зворушливий підпис і висловила максимальну любов до рідних, яких вона вже ніколи не обійме і не побачить.

"Нарешті я здійснила подорож в минуле…Минуле, яке я ніколи не забуду..с. Великий Скнит - тут жили мої дідусь Петро і бабуся Надія 🙏Любов до них, назавжди в моєму серці! ❤️" - поділилася почуттями Леся Нікітюк.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/lesia_nikituk/
Скріншот з коментарів, instagram.com/lesia_nikituk/

Скріншот з коментарів, instagram.com/lesia_nikituk/
Скріншот з коментарів, instagram.com/lesia_nikituk/

Нагадаємо, Леся Нікітюк вказала на інтимне місце Притули, і збентежила Катерину Кухар: "Яйце"

Як повідомляв Знай.uа, Леся Нікітюк поділилася фантазіями на тлі радянського килима: "Маленька і голенька"

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк показала трепетне фото з новонародженою: "Мій на третій"