Харківський бізнесмен і головний герой останнього сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако показав очікування / реальність у відносинах з Анною Богдан.

Після участі в шоу "Холостяк" Михайло Заливако отримав миттєву популярність і тепер безліч українців стежать за його життям. Бізнесмен із задоволенням тішить своїх шанувальників новими фото або ж цікавими подробицями з особистого життя на своїй станиці в Instagram, де за ним стежить понад 190 тисяч осіб.
Цього разу Михайло Заливако розповів, що хотів зробити сюрприз Анні Богдан і подарувати їй квіти без приводу, проте все пішло не за планом.

Фото зі сторінки Михайла Заливако
Фото зі сторінки Михайла Заливако

Дівчина попросила забрати його посилки з різних відділень, а до його приходу поїхала на тренування. Так що ефектна поява Михайла Заливако не вдалося.

"Хотів приїхати додому, зробити сюрприз і подарувати квіти, але Аня поїхала на тренування😂 ось як би мені хотілося зайти, а ось як зайшов насправді після дороги😂 Сам ржу з того, що як багато і часто ми програємо різні сценарії, як зайдемо і щось скажемо, як поціємо або що зробимо в різних ситуаціях, а потім воно хоп! І взагалі не так, як ти планував😂", — розповів він.

Фото зі сторінки Михайла Заливако
Фото зі сторінки Михайла Заливако

Заливако вирішив зробити два фото, на якому показав очікування і реальність. На першому він позує з величезним букетом квітів, а на другому з цим же букетом, але з купою речей в руках.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще