Мурат Нараджіоглу відвіз дочку Ані Лорак в Буковель. На офіційній Instagram-сторінці турецького бізнесмена з'явилося відео.

31 Січня 2019 року виконавиця офіційно розлучилася з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу. З того моменту їх дочка Софія залишилася жити з Кароліною Куєк.

Мурат Налчаджіоглу сам відчуває до малятку сильну прихильність і намагається бачитися з нею при першій-ліпшій можливості. Перед тим, як у Москві був оголошений жорсткий карантин, Софія прилетіла до Києва, щоб побувати з татом.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Після цього батько зі своєю дочкою поїхали відпочивати в Буковель. 4 листопада чоловік опублікував відеозапис того, як дівчинка катається на канатній дорозі.

" Bukovel Holiday Zip Line @soniknomik ❤️❤️", - підписав цей відеозапис Мурат.

На відеозаписі дівчинка тримає камеру, каже що їй іноді буває страшно і холодно. Але, тим не менш, можна побачити наснагу в очах Соні.

Також Знай повідомляв, що Ані Лорак показала, як гуляє восени з голим животиком і засвітила тату: "Вам вона подобається". Українська співачка здивувала своїм вбранням восени. Ані Лорак явно цінує вбрання, що підкреслюють фігуру.