Андрій Хветкевич попрощався з проектом "Холостячка" танцем. Відповідне відео з'явилося на його офіційній Тікток-сторінці.

17 вересня на каналі СТБ стартував новий сезон шоу "Холостячка". Примітно, що його головною героїнею є знаменита українська співачка, яка представляла нашу країну на Євробаченні в 2013 році, Злата Огнєвіч.

Злата Огнєвіч і  Андрій Хветкевич, instagram.com/zlata.ognevich
Злата Огнєвіч і Андрій Хветкевич, instagram.com/zlata.ognevich

Проект проходить за аналогом першого сезону. А це означає п'ятнадцять претендентів з різних куточків нашої країни б'ються за серце української красуні. Вони запрошують її на побачення і проявляють свої почуття. Сама Огнєвіч дарує бутоньєрки тим залицяльникам, які викликають у них більше симпатій.

Підприємець і спортсмен Андрій Хветкевич прийшов на проект «Холостяка» у другому сезоні з серйозними намірами. Він мав намір дійти до фіналу і поборотися за серце холостячки Злати Огнєвіч. Однак він вибув на останньому знімку.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Проте у нього величезна аудиторія на Тікток-сторінці шістдесят тисяч фоловерів. 3 листопада він опублікував відео забавного танцю плечима під пісню "загубили пацана". Допомагали йому в даному танці інші учасники"Холостячки".

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огнєвіч і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників цікавим фото в соціальній мережі.