Українські знаменитості згадали про не найприємніші ситуації в житті. Конфуз, коли називають в ліжку іншим ім'ям, як зірки виходили б з цього.

Про це розповіли в новому сюжеті програми "Зірковий шлях"на телеканалі "Україна", де регулярно розповідають всю правду, часом ексклюзивну, про зірок шоу-бізнесу.

Цього разу журналісти запитали у артистів, як би вони відреагували, якби друга половинка назвала в ліжку їх інших ім'ям.

Травесті діва Монро була першою, хто вирішив про це розповісти. У неї під час інтиму трапилася не зовсім приємна ситуація, після якої вона зрозуміла, що мова - найбільший ворог.

Монро, instagram.com/monritta
Монро, instagram.com/monritta

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"У мене була Страсна ніч, я просто вся в сек*i залізла,і переплутала імена. Але це абсолютно, ну знаєте, я не уявляла іншої людини, у мене погана пам'ять на iмена" - розповіла Монро, але чим це закінчилося вирішила не говорити.

Блогер Олег Машуковський зазначив, що якби переплутали з благородним ім'ям, то він би зрадів. А ось актор Арам Арзуманян би не зрадів, але, і не засмутився. Він не зовсім уявляє, як під час процесу можна називати імена. У них такого немає.

Ліда Лі також спочатку б намагалася все перевести в жарт, і назвала б коханого іншим ім'ям.

Ліда Лі, фото з Instagram
Ліда Лі, фото з Instagram

Марина Боржемська і Слава Камінська сильно б засмутилися. Колишня солістка "НеАнгелів" влаштувала б скандал, адже, у неї у цій справі чорний пояс.

Слава Камінська, фото з Instagram
Слава Камінська, фото з Instagram

"Чесно кажучи, більше б до цього чоловіка я б не повернулася ніколи" - вирішила розповісти Марина Боржемська.

Фото зі сторінки Марини Боржемської
Фото зі сторінки Марини Боржемської

Нагадаємо, що Марина Боржемська після розлучення з Узєлковим видала, чим потрібно регулярно займатися

Як повідомляв портал Знай.ua, заміжню Олю Цибульську застукали по любові з Віталієм Козловським

Також портал Знай.uа писав, що Слава Камінська вибухнула після розлучення з пластичним хірургом