Популярна українська співачка, Красуня і дружина реп-виконавця Потапа, яка нещодавно була запрошена в якості судді на шоу "Танці з зірками", Настя Каменських поділилася зі своїми численним фанатам ранковими знімками. Відповідний пост вона розмістила на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за її життям і творчістю стежать 5,4 мільйона чоловік.

На першому з опублікованих знімків 34-річна зірка стоїть під пальмами на красивій вулиці, можливо, біля входу в готель. Вона весело посміхається. На Анастасії - чорні джинсові шорти з драним низом, чорна футболка з намальованим черепом, білі кросівки і чорна сумочка через плече.

Скрін, Instagram Каменських
Скрін, Instagram Каменських

На другому знімку вона вже більш стримана, а на третьому – здивовано відкрила рот і підняла руки.

Скрін, Instagram Каменських
Скрін, Instagram Каменських

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Скрін, Instagram Каменських
Скрін, Instagram Каменських

"Самого доброго ранку вам. Виберіть свій сьогоднішній муд по фото: 1, 2 або 3", - запропонувала вона передплатникам, підписавши своє фото.

"Осокорки?", "Неа, Троєщина", "Решетилівка!», - пишуть з іронією в коментарях шанувальники співачки.

"Напевно, 3, за моїм настроєм мудрий", "Хто не знав, вона зараз в Шарм ель Шейху", "Така милаха, дівчуля 18 років", - додають шанувальники співачки.

Нагадаємо, що Настя Каменських вся в білому розповіла про початок нового життя, з Понеділка і в новому місяці.

Також, Данилко, Каменських, Огневич і Дзідзьо зізналися, що робитимуть на Новий Рік.

Раніше повідомляли, що Оля Полякова і Настя Каменських описали головні якості ідеального чоловіка.