Відома українська співачка Ірина Федишин поділилася з шанувальниками новими кадрами з відпустки. Цього разу сидячи на березі моря вона заговорила про те, що таке щастя.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно шанувальники бачать там кадри з сім'єю, виступів, або ж просто особисті знімки, як цього разу. Щодня за її діяльністю в Інтернеті стежить вже практично 400 тисяч користувачів.

На нових кадрах Ірина Федишин загадково сидить на гойдалки, яку поставили на березі моря, і розмірковує про щось, позуючи фотографу.

У самій публікації вона вирішила поговорити про те, що ж таке щастя.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Щастя... - коли мої рідні здорові, у них нічого не болить. Коли ми живемо під мирним небом і без нещасних випадків. Щастя мати люблячого чоловіка і дітей, роботу, яка буде приносити задоволення. Щастя пробуджуватися і творити цей світ очима, відчувати його. Щастя зустрічати світанок і захід " - підписана нова публікація української співачки.

Ірина Федишин також зазначила, що кожна людина в праві, а також має можливість сам робити свій день щасливим, навіть незважаючи на всі труднощі, які його переслідують протягом усього життя.

У коментарях користувачі почали писати, а що для них позначає щастя.

"Щоб бути щасливим, достатньо мати позитивний погляд на життя.🇺🇦🇺🇦🇹🇷";

"Щастя - обіймати свого малюка, бачити його посмішку, чути від нього "ма-ма"❤️";

"Щастя, це бачити посмішку мами для мене особисто 😍💗💗💗🙏🙏🙏💗".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Ірина Федишин зробила відчайдушний крок слідом за сином

Також, довгонога Ірина Федишин показала, які трюки вміє виконувати в повітрі

Раніше Знай писав, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи