Відома радянська і російська співачка Лариса Доліна вирішила змінити свій імідж і наростила довге волосся. Виконавиця, якій вже далеко за 50, не втомлюється радувати шанувальників експериментами зі своєю зовнішністю. Вона активно ділиться з шанувальниками яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить вже 177 тисяч осіб.

У своєму повідомленні вона розповіла про недавні концерти, а також про те, що їй пощастило співати в супроводі нью-Йоркського оркестру.

На знімку Долина - в блискучій спідниці вище коліна, таких же чобітках, в чорному светрі – гольфі і з довгим білим волоссям.

Скрін, Instagram Долина
Скрін, Instagram Долина

"Завжди захоплювалася, і буду захоплюватися вами, вашою творчістю! Ви чудові, неймовірно талановиті, розумні! У цьому ваша сила!",- підтримують її деякі фанати.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

«Бабуля вона і є бабуся. Тут вже нічого не поробиш", " вже стара. Не треба нас дивувати. Є люди, які нас дивують. Але тільки не вона", " Ну як не крути, їй не 30 і навіть не 40, вся натягнута-перетягнута. Тут фото-шоп і макіяж, а прибери все це - Пипець буде», - не згодні інші.

Скрін, Instagram Долина
Скрін, Instagram Долина

"Як люди люблять дорікати віком, тикати старістю. Не прихильниця Лариси Олександрівни, але вона артистка, творча людина, вона буде приміряти різні образи, в цьому вся суть артистів», - заперечують шанувальники Доліної.

Раніше повідомляли, Алла Пугачова поділилася архівними кадрами з молодості, Максим Галкін ще був дитиною: з темним волоссям і яскравою посмішкою.

Як повідомляв Знай.uа, Алла Пугачова виховує двірником сина Максима Галкіна.