Співачка Оля Полякова частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,4 мільйонів чоловік.

Вона виступає в ролі Зіркового детектива в другому сезоні проекту "Маска", який виходить на телеканалі "Україна". А зараз виконавиця поділилася трейлером новорічного фільму під назвою"зірки з обміну". Вона взяла в ньому безпосередню участь, як і Михайло Хома.

Оля Полякова і Маша Єфросиніна, фото: скріншот з відео
Оля Полякова і Маша Єфросиніна, фото: скріншот з відео

За сюжетом Оля Полякова змінюється з ним тілами. У трейлері вона постає в легкій ночнушке, крізь яку пробиваються соски, коли Дзідзьо розуміє, що опинився в її тілі.

"Оля Полякова представила трейлер новорічного фільму "Зірки з обміну". Співачка виступила со-продюсером картини і зіграла в ній одну з головних ролей. Фільм "Зірки з обміну" виходить в широкий прокат 1 січня 2022 року", - йдеться в публікації.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

"Я сподіваюся він тебе не чіпав за мої законні містечка...", "А фантазії на інший сюжет не вистачило?", "Пропоную ще зняти українську пародію на Термінатора. А то до цього фільму ще не дійшли", "Навіщо знімати те, що вже було знято всіма", "Які пісні - таке і кіно", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Оля Полякова пред'явила Маші Єфросиніній за зайву вагу: "Анорексична палиця"

Як повідомляв "Знай.ua", Данилко, Каменських, Огнєвіч і Дзідзьо зізналися, що робитимуть на Новий Рік: "Люблю сюрпризи"

Знай.ua писав, Оля Полякова спробувала "відмолити гріхи" і знайшла Ісуса для своєї 16-річної доньки