45-річна південнокорейська актриса Кім Чжу Рен зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,3 мільйонів чоловік.

Як багатьом відомо, жінка виконала одну з ролей в серіалі "Гра в кальмара" від стрімінгового сервісу Netflix — №212. Поступово Південнокорейський трилер забувається, той самий хайп, який був в кінці вересня вщухає.

Кім Чжу Рен, фото: Instagram
Кім Чжу Рен, фото: Instagram

А зараз вона опублікувала в Stories фотографію без будь-якого підпису, будучи в образі милої героїні. При цьому знімок виявився скріншотом з екрану телефону.

Кім Чжу Рен, скріншот: Instagram Stories
Кім Чжу Рен, скріншот: Instagram Stories

Актриса любить викладати різні знімки, деякі з них зачіпають знімальний процес "Гри в кальмара". Наприклад, вранці четвертого листопада вона виставила фотографію фрагмента зі сцени, коли персонажа довелося грати один з одним в перетягування каната.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Давай обидва будемо більше битися в майбутньому. Ти такий приголомшливий актор", - пише вона в публікації.

А перед цим підкорювала своєю красою в 45-річному віці. Спочатку Кім Чжу Рен постала без маски, а потім і разом з нею.

Нагадаємо, серіал "Гра в кальмара" містив безліч підказок, які ніхто не помітив: все було, як на долоні

Як повідомляв "Знай.ua", 8 людей загинуло і ще 7 поранили: тематична вечірка по "грі в кальмара" на Хеллоуїн закінчилася трагедією

Знай.ua писав, пакистанець Алі з "Гри в кальмара" змінив "національність" і звернувся до шанувальників: "Я вас люблю"