Нещодавно відомий актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв ошелешив новиною про розлучення з продюсеркою Іванною Дядюрою. Пара разом була десять років.

Про причини розлучення Ахтем Сеітаблаєв розповів в інтерв'ю "Зірковому шляху" не телеканалі Україна.
Ахтем Сеітаблаєв зізнався, що розлучення з дружиною для нього було доволі емоційним та не простим. Режисер все ж сподівається, що з колишньою дружиною зможе залишитися друзями, адже вона є дорогою людиною для нього.

Ахтем Сеітаблаєв, скріншот із відео
Ахтем Сеітаблаєв, скріншот із відео

"Ніколи ти не можеш бути готовим до того, що закінчуються почуття або розуміння або емоції. Я сподіваюсь, що ми залишимось добрими друзями. Так само будимо тримати в полі зору один одного, і за необхідності допомагати. Принаймні я зі свого боку ніколи від цього не відмовлявся, не відмовляюсь і не буду відмовлятися", - зазначив Ахтем Сеітаблаєв.

Іванна Дядюра та Ахтем Сеітаблаєв останні роки тісно співпрацювали під час зйомки фільмів. Режисер натякнув, що саме це могло стати причиною їх розлучення, адже парі не вдалося відмежовувати особисте та професійне життя.

"Певною мірою співпраця теж додала до цього кейсу своїх важелів. Все ж таки, всі ж живі люди, ти не можеш не приносити роботу додому. Тим більше якщо ви обидва працюєте. Це утопія. Настає момент, коли ти хочеш не відповідати на нескінченні питання: "Чому ти робиш зараз так, а не так", - зазначив він.

Варто зазначити, що пара одружилася 2013 року. Церемонія проходила в Судаку в колі близьких. У актора троє дітей від першого шлюбу, а також прийомний син – син Іванни.