Як відомо, колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджіолгу зараз відправився в Буковель разом зі своєю дочкою і коханою. Лілія продовжує публікувати різні кадри з відпочинку.

Нові stories регулярно з'являються на її сторінці в соціальній мережі Instagram, де вона показує своє повсякденне життя.

Цього разу на кадрах все частіше почала з'являтися дочка Мурата Софія, і ще дві маленьких дівчинки. Вони всі разом вирушили на відпочинок в Буковель, де весело проводять весь свій час.

На першому кадрі вони стоять на вулиці, на тлі невеликої водойми і будівлі. Дівчатка позують, і показують свої однакові сумочки у формі ведмедів.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На наступних кадрах вони всі вже знаходяться в своєму номері, і Мурат стоїть з феном в руках, направляючи його на дітей. Вони в цей момент танцюють на камеру і посміхаються.

До цього вони були в сауні, і чоловік знімав, як його дочка плескається в гарячій воді.

Варто відзначити, що кілька днів тому Мурат влип в невеликий скандал, і пов'язаний він з тим, що його десятирічна дочка матюкається на камеру. Під час катань на атракціонах дівчинка була переповнена емоціями, і сказала некультурне слово.

Мурат опублікував даний ролик, після чого почався хейт в його бік, і того, як він виховує дитину. Спочатку він видалив ролик, але потім повернув, і написав те, що він думає з цього приводу.

Нагадаємо, що донька Ані Лорак не витримала і заговорила з Муратом матом

Також, Ані Лорак у чорному налякала перед весіллям колишнього Мурата

Раніше повідомляли, що Мурат Налчаджіоглу відвіз дочку Ані Лорак в Буковель: "вибачається" перед весіллям